Budapest LNG Power Summit 2023

3 Aprilie, Budapesta, Ungaria

GNL a salvat Europa în 2022, pe măsură ce piața gazelor a trecut prin perioade tulburi din cauza crizei energetice puternice. Cum s-a schimbat dinamica cererii și ofertei și ce rezervă viitorul pentru industria GNL?

Summit-ul GNL de la Budapesta se concentrează asupra regiunii emergente din Europa Centrală și de Est, conectând cererea regională cu lanțul internațional de aprovizionare.

Evenimentul s-a concentrat în principal pe promovarea proiectelor în domeniul petrolului/ GNL și rolul cheie al statelor din regiune (Bulgaria, România, Ungaria și Turcia). Companiile care au participat la Conferință, în mare parte reprezentanți ai management-ului, au dezbătut tendințele și planurile de viitor pentru industria energetică.

Conferința a fost deschisă de către ministrul maghiar al afacerilor externe, Peter Szijjarto, care a prezentat interesele energetice ale Ungariei. Ministrul a evidențiat rolul Turciei în regiune, menționând că „împreună cu frații și surorile noastre din Botaș”, Ungaria intenționează să implementeze rute de transport GNL în Turcia, prin Bulgaria și România.

This site is registered on wpml.org as a development site.