Fundația pentru Dezvoltare Bazată pe Cunoaștere a fost prezentă, prin intermediul dlui profesor doctor Ioan Gâf-Deac, care a fost și moderatorul unui panel, la lucrările forumului internațional „Rolul României în asigurarea securității energetice a Europei”, care a avut loc în data de 17 noiembrie 2022, la CCIR Business Center

Evenimentul a fost organizat de EY România, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și Asociația Producătorilor de Energie Electrică (HENRO).

Preocupările actuale legate de securitatea energetică a Uniunii Europene pun în prim plan eforturile naționale și europene pentru asigurarea de energie sigură, accesibilă și sustenabilă, atât prin diversificarea furnizorilor de gaze naturale și a surselor/ producătorilor de energie electrică, cât și prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și implementarea soluțiilor de eficiență energică.
Prin intermediul acestui eveniment, ne-am propus să abordăm, într-o manieră pragmatică și științifică, problema securității energetice din perspectiva României, scopul final fiind de a identifica soluții concrete care, ulterior, să fie înaintate decidenților români.

Forumul a fost structurat în trei sesiuni, care au acoperit următoarele teme: „Securitatea alimentării cu energie electrică”, „România: furnizor de securitate în alimentarea cu gaze naturale” și „Cercetarea în domeniul energetic” (moderată de președintele FDBC).

Mai jos puteți vizualiza panelul pe tema cercetării, susținut de către Fundația noastră, iar evenimentul în totalitate este disponibil aici.

This site is registered on wpml.org as a development site.